Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
64-6115
0,00 BGN
Количката е празна

стабилизатор / принадлежности за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите стабилизатор / принадлежности за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте стабилизатор / принадлежности за камиони евтино
  • Купете стабилизатор / принадлежности товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
Каталог стабилизатор / принадлежности за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

стабилизатор / принадлежности за ТОП марки камиони

стабилизатор / принадлежности за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още

стабилизатор / принадлежности за камиони: Бестселъри от каталога ни

Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за стабилизатор / принадлежности. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете стабилизатор / принадлежности на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Стабилизиращата щанга предоставя редуциране на накланянето на камиона при завиване с висока скорост. Конструкцията включва куха U-образна щанга от ресорна стомана и биалетки със шарнирни съединения.

Видове

Артикулите в каталозите на производителите могат да се различават по следните характеристики:

  • Ос на монтиране. В зависимост от конструкцията на окачването, могат да се използват предни и задни стабилизиращи щанги в камионите. Най-често те се поставят само на предната ос.
  • Твърдост. Тя се определя от качествата на материала, от който компонентите са направени, формата на щангата и особеностите на монтирането ѝ. Колкото е по-твърдо устройството, толкова е по-голям ъгъла на завиване на камиона. Освен компонентите с фиксирана твърдост, онлайн се предлагат и артикули с вариращи качества. Благодарение на наличието на хидравлични цилиндри или динамично задвижване, те се настройват според пътната повърхност и стила на шофиране.
  • Измерения. Например, диаметъра на компонента може да бъде 60 мм, докато същите измерения за стабилизиращите щанги при леките коли често са само 10 мм.

Неизправности и причините за тях

Производителите не посочват срок на експлоатация на компонента. Той се сменя при нужда. Например, щангата може да се износи поради деформация или оксидация. Причините за механични повреди са пътни инциденти, използване на камиона при високи скорости на нискокачествени пътища или удряне на препятствие. Следи от корозия се появяват в условия на висока влажност. Биалетките естествено се износват с времето, а втулките губят еластичността си.

Как да откриете неизправности

Неизправностите могат да се проявят чрез тропане от окачването и скърцане при маневриране. В някои случаи камиона може да се накланя при спиране или завиване. За да откриете и отстраните на време неизправностите на елементите на окачването се препоръчва да извършвате редовна профилактика. Специалистите ще проверят частите и ще ги сменят ако е нужно.

AUTODOC: удобно пазаруване онлайн

Бихте ли желали да купите стабилизираща щанга или други части на достъпни цени? Регистрирайте се в интернет магазин AUTODOC. Ние имаме достъпни цени, редовно радваме клиентите си с изгодни промоции и предоставяме възможността да получите безплатна доставка. Направете своята поръчка онлайн от уебсайта ни или мобилното приложение, за да купите всичко нужно за обслужването и ремонтирането на камиона ви на много ниска цена.