Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
97-9229
0,00 BGN
Количката е празна

колесен лагер / комплект за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите колесен лагер / комплект за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте колесен лагер / комплект за камиони евтино
  • Купете колесен лагер / комплект товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
Каталог колесен лагер / комплект за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

колесен лагер / комплект за ТОП марки камиони

колесен лагер / комплект за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още

колесен лагер / комплект за камиони: Бестселъри от каталога ни

Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за колесен лагер / комплект. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете колесен лагер / комплект на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Лагерът на колелото е компонент от ходовата част на товарния автомобил. Той осигурява механичното свързване, изравняване и свободно въртене на главината на колелото около оста. От качеството на този продукт пряко зависи управляемостта на транспортното средство, поради което при установена негова неизправност той трябва веднага да бъде подменен. Този компонентът не подлежи на ремонт. В допълнение към този компонент, в комплектът за лагера на колелото на товарния автомобил може да са включени сепаратори, уплътнения, зегерки, защитни капачки, тапи, гарнитури, щифтове, шплинтове, болтове, гайки и други.

Кога е време за монтиране на комплекта

Тези компонентите са доста надеждни, но те се повреждат с течение на времето под въздействието на механичното натоварване. Както сачмените и ролковите лагерите на колелата на леките автомобили, така и конусните лагери при товарните автомобили се нуждаят от подмяна, заради естественото износване на метала или вследствие на появата на дефекти по сепараторите.

Сред признаците указващи за необходимост от монтиране на нови компоненти са шум при движение, стържещ звук при завъртане на волана, загуба на смазка, прекомерно нагряване на главината, както и луфт на колелото. При забелязване на такива симптоми трябва незабавно да потърсите сервизно обслужване.

Компонентите трябва да се монтират съгласно инструкциите за ремонт. В повечето случаи могат да бъдат подменени само компонентите от страната, от която е необходима подмяната.

Известни производители на комплекти

Такива компоненти се произвеждат от марки като:

  • полската Kamoka;
  • холандската A. B. S.;
  • немските Vaico, Ridex;
  • френската SNR;
  • шведската SKF;
  • датската JP Group и други.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Търсите ли онлайн магазин, от който да можете безпроблемно и изгодно да пазарувате онлайн? Добре дошли в AutoDoc. Ние създадохме лесни и удобни за използване уебсайт и мобилно приложение, чрез които можете с лекота да намирате и закупувате необходимите Ви продукти. Ние предлагаме достъпни цени на всички продукти от каталога, а чрез промоциите, които са активни за голям брой компоненти, можете да спестявате. Станете клиент на AutoDoc още днес закупувайте комфортно и изгодно комплекти лагери за колела, амортисьори, спирачни дискове, накладки, както и други части за товарни автомобили.