Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
90-8944
0,00 BGN
Количката е празна

пистов ремък / -комплект за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите пистов ремък / -комплект за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте пистов ремък / -комплект за камиони евтино
  • Купете пистов ремък / -комплект товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
Каталог пистов ремък / -комплект за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

пистов ремък / -комплект за ТОП марки камиони

пистов ремък / -комплект за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още

пистов ремък / -комплект за камиони: Бестселъри от каталога ни

Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за пистов ремък / -комплект. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете пистов ремък / -комплект на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Задвижващият ремък пренася въртящия момент от шайбата на коляновия вал към допълнителното оборудване - алтернатор, сервоусилвател, водна помпа, климатик. Този детайл представлява гумен слой с надлъжно V-образно оребряване и защитно покритие, направено от маслоустойчив и термоустойчив материал. В комплекта със задвижващ ремък за товарни автомобили обикновено са включени и обтягащи и направляващи ролки, амортисьор за обтегача и крепежни елементи.

Кога е време за монтирането на комплекта

Продуктите, които са предназначени за товарни автомобили, разполагат с по-висока предаваща мощност от задвижващите ремъци за леки автомобили. Броят на ребрата в компонентите за товарни автомобили е 8 и дори повече. Също така за производството на тези компонентите често се използва износоустойчива корда, с което се осигурява устойчивост им на ударно натоварване. Въпреки това, всички елементи на ремъчното задвижване са подложени на износване. Поради което, неговото сервизно обслужването се препоръчва обикновено след всеки 100 000 км пробег.

Монтирането на нов комплект може да се наложи, поради достигане на края на експлоатационния живот на ролките и амортисьорите – причинява се изкривяване и заклинване, появяващи се в следствие на износването. Също така тези компонентите могат да се повредят и поради силно механично въздействие. В случай на внезапна повреда на ремъчното задвижване, елементите му трябва да бъдат подменени заедно. Това може да бъде причинено от повишеното натоварване на двигателя на товарния автомобил или на честата му работа на празен ход.

Известни производители на комплекти за ремъчно предаване

В каталозите на следните производители можете да намерите комплекти за ремъчно задвижване с най-високо качество, които осигуряват надеждна и безопасна експлоатация на товарните автомобили:

  • Contitech;
  • Bosch;
  • Autex;
  • Gates;
  • SKF.
AutoDoc: удобно онлайн пазаруване

В онлайн магазина се предлага богат избор от издръжливи автомобилни части. Бързият и надежден ремонт на всяко превозно средство вече не е проблем. В случая, още днес можете да закупите комплект задвижващ ремък за товарни автомобили с достъпна цена. Ние се стараем да радваме нашите клиенти с промоции и намаления, колкото е възможно по-често, като същевременно даваме и възможност за безплатна доставка. Поръчайте онлайн още сега и се уверете, че висококачествените продукти могат да са много евтини.