Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
79-6277
0,00 BGN
Количката е празна

комплект съединител за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите комплект съединител за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте комплект съединител за камиони евтино
  • Купете комплект съединител товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
Каталог комплект съединител за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

комплект съединител за ТОП марки камиони

комплект съединител за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още

комплект съединител за камиони: Бестселъри от каталога ни

Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за комплект съединител. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете комплект съединител на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Комплектът за съединителя на товарния автомобил представлява набор от елементи, предаващи въртящия момент от двигателя към трансмисията. Обикновено в комплекта са включени маховик, притискателен диск, задвижващ диск, изключващ лагер на съединителя, както и крепежни елементи. Ако в товарния автомобил се използва двудискова система на съединителя, тогава към комплекта има и междинен диск. Обикновено компонентите се изработват от чугун, легирана стомана или фрикционни материали, които не съдържат азбест. Комплектите, които се предлагат в каталозите, се различават по броя на компонентите и цената.

Кога е време за монтирането на комплекта?

Няма строго определен срок за подмяна на устройството. Експлоатационният му живот е обикновено между 80 000 и 150 000 км. Степента на износване зависи от стила на шофиране, както и от експлоатационните условия на автомобила.

Има няколко признака, че е наложителна подмяна с нови компоненти. Към тях спадат проблеми при превключване на предавки, непълно сцепление и изключване на съединителя, вибрации по каросерията, тласъци на товарния автомобил и необичайни звуци при натискане на педала.

За разлика от частите на съединителя за леки автомобили, компонентите за товарни автомобили са подложени на големи натоварвания. Затова е препоръчително своевременното им сервизно обслужване и диагностициране в автосервиз.

Известни производители на комплекти за съединители

Доказани марки са:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt и други марки.
AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

От онлайн магазина ни можете да закупите комплект за съединителя на товарния автомобил, както и много други компоненти. Ако необходимите продукти са в промоция, тогава можете да ги закупите още по-евтино. Информирайте се за текущите намаления от нашите специалистите за обслужване на клиенти и правете изгодни онлайн покупки в AutoDoc.