Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
18-9847
0,00 BGN
Количката е празна

закрепване на ресьора / -принадлежности за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите закрепване на ресьора / -принадлежности за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте закрепване на ресьора / -принадлежности за камиони евтино
  • Купете закрепване на ресьора / -принадлежности товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
Каталог закрепване на ресьора / -принадлежности за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

закрепване на ресьора / -принадлежности за ТОП марки камиони

закрепване на ресьора / -принадлежности за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още

закрепване на ресьора / -принадлежности за камиони: Бестселъри от каталога ни

Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за закрепване на ресьора / -принадлежности. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете закрепване на ресьора / -принадлежности на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Държачите за пружините на окачването на леките автомобили се намират под осите, а при товарните автомобили - над тях. Тези компоненти определят надеждността на закрепването на окачването и съответно безопасността.

Видове държачи за пружините на окачването на товарни автомобили

В каталозите се предлагат следните компоненти:

  • Скоби, пластини и цилиндрични пръти. Използват се за свързване на краищата на елементите с рамата.
  • U-болтове. Служат за свързване на еластичните елементи към гредите на осите.
  • Втулки. Правят се от каучук или полиуретан. Първите по-добре поглъщат ударите, а вторите са по-издръжливи.

Неизправности и причините за тях

Металните части могат да корозират вследствие на излагане на влага. Втулките са податливи на триене и деформация, а поради износване губят еластичността си. Поради пътнотранспортно произшествие или заради недостатъчно затягане при монтажа, закрепващите елементи могат да се разхлабят.

Как да откриете неизправностите

Няма указан конкретен експлоатационен срок на тези компоненти, но те трябва да бъдат подменени при необходимост. Периодично трябва да се извършва сервизно обслужване на устройството, което включва инспекция на състоянието на отделните му елементи. По-специално е необходимо да се проверява затягането на U-болтовете.

За неизправности могат да свидетелстват неспособността за поддържане на зададената пътна траектория или влошаване на управлението. Тогава е препоръчително да се измери точно разстоянието между предното и задното ляво и съответно десни колела. Така може да се установи, че междуосието е по-голямо от едната страна, отколкото от другата. Възможно е този проблем да бъде разрешен чрез монтирането на нови крепежни елементи. Също така при подмяна на пружина е препоръчително да се използват нови държачи.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Не обичате да губите време в търсене на компоненти от различни онлайн магазини? Благодарение на богатият асортимент от продукти в AutoDoc, Вие можете да намерите тук всичко необходимо. Можете да закупите на ниска цена държачи за пружини, както и много други компоненти за Вашия товарен автомобил. Ние поставяме разумни цени и редовно провеждаме промоции. Не се колебайте да се обърнете към обслужване на клиенти за повече информация. Те с удоволствие ще Ви информират за всичко относно нашия онлайн магазин, както и за условията за доставка и плащане.