0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

турбина / единични части за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите турбина / единични части за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте турбина / единични части за камиони евтино
  • Купете турбина / единични части товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
  • Камиони турбина / единични части винаги на ниски цени
    Гарантирано най-добра цена
Каталог турбина / единични части за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

турбина / единични части за ТОП марки камиони

турбина / единични части за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още
турбина / единични части за камиони: Бестселъри от каталога ни
Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за турбина / единични части. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете турбина / единични части на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Суперчарджърите за камиони са устройства, които повишават налягането в всмукателната система използвайки енергията на потока изгорели газове. Те вкарват въздух в горивната камера и така насищат горивната смес с кислород, позволявайки на двигателя да развие по-висока мощност. Устройството работи автономно и може да достигне 200 000 оборота в минута чрез налягането от изгорелите газове. Компонентите са направени от сплави на основата на никел.

Видове суперчарджъри за камиони

Каталозите на производителите включват компоненти, които се монтират:

  • По един. Обикновено имат голям размер и висока производителност, обаче, не са ефикасни при ниски обороти на двигателя. Те са по-евтини.
  • По двойки. Всеки един от тях има ниска производителност, но общата им производителност е по-висока. Основното предимство на тези устройства е възможността да се поддържа баланса между параметрите на принудителната индукция при ниски и високи обороти и, следователно, да се подсигури стабилната динамика на ускорение.

Начини на свързване:

  • последователно;
  • паралелно (за товарните превозни средства се предлагат десни и леви суперчарджъри).

Онлайн можете също да поръчате суперчарджъри с различни степени на индукция.

Неизправности и причините за тях

Срока на експлоатация на тези устройства не е ясно определен. Компонентите се повреждат ако лагерите прегреят или блокират, или ако се износи шийката на вала. Причината за това е недостатъчно смазване или влошаване качеството на лубриканта поради загуба на уплътнение или понижен пропускателен капацитет на маркучите за подаване на масло. Задръстване на каналите също е възможно, което се причинява от ненавременна смяна на маслото или използването на нискокачествени лубриканти. Освен това, роторните перки могат да се деформират, ако външни предмети влязат в компонента.

Как да откриете неизправности

Суперчарджъра на камиона изисква диагностика, ако мощността на двигателя е понижена или ако имате повишена консумация на масло. Освен това, неизправностите могат да се проявят чрез свистене или стържене в турбокомпресора, черен или сив пушек от ауспуха, периодично спиране на компонента. За да удължите периода на експлоатация на компонента е нужно да използвате висококачествено гориво, да обслужвате устройството на време, по-конкретно, да сменяте въздушния филтър и маслото и да следите налягането на въздуха на специален измервателен уред на таблото. Твърде високото налягане в системата може да доведе до неизправност не само на турбината, но и на целия двигател

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

В нашия интернет магазин можете да купите суперчарджъри за камиони и много други части за ремонта на много изгодни цени. Специалистите от нашия екип за обслужване са готови да ви помогнат да направите правилния избор и ще ви кажат за настоящите промоции. Поръчването на авто части няма да отнеме много време. Купете от AUTODOC — спестете пари и усилия!

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Спирачен диск
Резервни части + Производители Спирачен диск BOSCH
Резервни части + Автомобилни производители Спирачен диск MG
Резервни части + Номер на артикул Спирачен диск 17177
Номер на артикул 8GP 003 594-121
Номер на артикул + Производители 8GA 002 071-131 BOSCH
OEN 0002481V002L044
OEN + Производители 01562 BOSCH