0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

окачване на двигателя за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите окачване на двигателя за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте окачване на двигателя за камиони евтино
  • Купете окачване на двигателя товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
  • Камиони окачване на двигателя винаги на ниски цени
    Гарантирано най-добра цена
Каталог окачване на двигателя за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

окачване на двигателя за ТОП марки камиони

окачване на двигателя за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още
окачване на двигателя за камиони: Бестселъри от каталога ни
Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за окачване на двигателя. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете окачване на двигателя на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Опората на двигателя на камионите надеждно захваща двигателя. Този компонент също така абсорбира ударите и вибрациите от рамката при движението на превозното средство.

Видове опори на двигателя на камиони

Подобно на опорите на двигателя при автомобилите, компонентите се делят на:

  • Гумено-метални. Те са относително евтини и популярни. Те имат прост дизайн и обикновено са гарнитури направени от устойчива на износване гума поставена между две метални пластини.
  • Хидравлични. Те се адаптират към различните работни условия на двигателя и показват висока ефикасност при абсорбирането на вибрации. Конструкцията им включва камери с работна течност и подвижна мембрана. Те са предназначени за премахване на леките вибрации, които се получават, например, когато камиона се използва по относително равна повърхност.

Когато избирате части от каталога, обръщайте внимание на факта, че те се различават по страната на монтаж. Факт е, че една от опорите се подлага на повишено натоварване и се прави от по-плътен материал. Следователно, цената на лявата и дясната опора за двигател може да е различна.

Неизправности и причините за тях

Компонента трябва да бъде сменен, ако цялостта му е нарушена. Освен това, компонентите могат да изгубят вибропоглъщащите и виброизолационните си качества с времето. Обикновено, механичните повреди са резултат от интензивното натоварване на двигателя, силни вибрации и температурни промени.

Как да откриете неизправности

Срокове за подмяна не са посочени за тези артикули. Повредите могат да се открият с проверка по време на профилактика. Нуждата от непредвидено посещение на автосервиз често се посочва от външни звуци и силни вибрации в областта на двигателя.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

В нашия онлайн магазин можете изгодно да купите опора на двигателя, маслен филтър, уплътнения за малко и много други части за камиони. С честите промоции, които провеждаме в AUTODOC, вие ще намалите разходите си за ремонтиране на камиона. Освен това, ние бързо обработваме онлайн поръчките и организираме доставката бързо – ще получите покупките си възможно най-скоро.

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Спирачен диск
Резервни части + Производители Маслен филтър STARK
Резервни части + Автомобилни производители Запалителна свещ FIAT QUBO
Резервни части + Номер на артикул Перо на чистачка SKWIB-0940045
Номер на артикул 575540
Номер на артикул + Производители 575535 VALEO
OEN 161955427
OEN + Производители 161998003 VALEO