0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

изпускателни тръби за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите изпускателни тръби за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте изпускателни тръби за камиони евтино
 • Купете изпускателни тръби товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
  Безопасна поръчка 200 дни
 • Камиони изпускателни тръби винаги на ниски цени
  Гарантирано най-добра цена
Каталог изпускателни тръби за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

изпускателни тръби за ТОП марки камиони

изпускателни тръби за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още
изпускателни тръби за камиони: Бестселъри от каталога ни
Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за изпускателни тръби. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете изпускателни тръби на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Тръбите и гъвкавите връзки за ауспуха на камиона са нужни за извеждането на изгорелите газове. Също така, те позволяват да се понижи нивото на шума и вибрациите от двигателя.

Видове гъвкави връзки за ауспуси

Обикновено гъвкавите връзки имат твърдa и издръжлива тройна оплетка. Каталозите на производителите включват продукти, които се различават по вида на вътрешния си слой:

 • Interlock (Подсилени). Вътрешната част е направена от гъвкави паралелни пластини. Те се отличават с висока издръжливост.
 • Interbraid. От вътрешната страна има елементи, които са наплетени под ъгъл. Те имат ниска цена, но се повреждат по-бързо.

Тези авто части могат да бъдат направени от:

 • Стомана. Те са сравнително евтини.
 • Неръждаема стомана. Те са по-надеждни.

Видове тръби за ауспуси на камиони

Тези продукти се различават по предназначението си.

 • Задни тръби. Те се монтират директно зад изпускателния колектор. Те са способни да издържат на температури над 600 °C.
 • Свързващи тръби. Те се монтират между елементите на изпускателната система.
 • Ауспуси. Те излизат от заглушителя и служат за освобождаване на изгорелите газове. Те трябва да са издадени на 3-5 см от каросерията на камионите, които се използват за транспортиране на пътници.

В нашия интернет магазин можете да поръчате тези авто части с различна дължина и диаметър. Колкото е по-висок втория параметър, толкова е по-малка скоростта на потока изгорели газове. Заслужава си да се отбележи, че частите за товарни превозни средства имат по-големи измерения от тръбите за ауспух за леки коли.

Неизправности и причините за тях

Срока на експлоатация на тези продукти не е посочен; те се сменят при повреждане. Обикновено, гъвкавите връзки се износват по-бързо от обикновените тръби. Незначителния движения на двигателя и износване на монтажните елементи водят до това. Тези авто части са предразположени към механични повреди също. Например, те могат да се причинят от удряне на камъни или преминаване през значителни препятствия. Тези части могат да хванат корозия, ако са изложени на висока влажност.

Как да откриете неизправности

Ако чуете неибичайни шумове при работата на двигателя, шума от работата му става по-силен от обичайното, компонентите трябва да бъдат сменени. Допълнителен признак ще бъде появата на миризма на изгорели газове в кабината. Не трябва да се отлага смяната на неизправни части: освен акустичният дискомфорт, негативното влияние от химическите вещества, съдържащи се в изгорелите газове, загуба на мощност на двигателя, повишена консумация на гориво са възможни.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

В нашия магазин можете да купите тръби и гъвкави връзки за товарни превозни средства онлайн на изгодни условия. Специалистите от обслужване на клиенти са готови да ви помогнат да изберете продуктите, които са ви нужни. Попитайте ги какви промоции се провеждат днес и използвайте възможността да спестите допълнителни пари. Купете от AUTODOC и направете ремонта и обслужването на камиона без допълнителни разходи!

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Комплект пистов ремък
Резервни части + Производители Комплект пистов ремък GATES
Резервни части + Автомобилни производители Комплект пистов ремък ALFA ROMEO
Резервни части + Номер на артикул Комплект пистов ремък 988-0801.100
Номер на артикул 258-121
Номер на артикул + Производители 576.370.100 GATES
OEN 000000003175
OEN + Производители 0029903950 GATES