0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

въздушна възглавница за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите въздушна възглавница за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте въздушна възглавница за камиони евтино
  • Купете въздушна възглавница товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
    Безопасна поръчка 200 дни
  • Камиони въздушна възглавница винаги на ниски цени
    Гарантирано най-добра цена
Каталог въздушна възглавница за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

въздушна възглавница за ТОП марки камиони

въздушна възглавница за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още
въздушна възглавница за камиони: Бестселъри от каталога ни
Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за въздушна възглавница. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете въздушна възглавница на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Само леките автомобили, които принадлежат към елитен клас, разполагат с въздушно окачване. За разлика от тях, товарните автомобили редовно се оборудват с такова окачване. То се характеризира със сравнително ниско тегло и допринася за комфортното возене. Също така тази система дава възможност за регулиране на разстоянието от пода на каросерията или платформата до пътната повърхност. Това улеснява значително товарителните дейности. Обикновено при товарните автомобили се монтират компоненти с една верига.

Видове

В тези устройства се използват различни типове елементи:

  • С променлива ефективна работна площ. Определя се чрез изместване на носещите фланци.
  • С постоянна ефективна работна площ. Тези компоненти са от бутален тип.

Тези конструкции могат се монтирани и на двете оси. Въпреки това, при товарните автомобили задното въздушно окачване се среща по-често от предното.

Неизправности и причините за тях

Няма указани конкретни срокове за подмяна, като тя се налага при нарушаване на целостта на пневматичните цилиндри вследствие на абразивно износване. Това се причинява от постоянния контакт на работната повърхност с пясък или замърсявания. Често срещана повреда е и разрушаването на компоненти на компресора, което може да се причини от непрекъсната продължителна работа.

Как да откриете неизправностите във въздушното окачване на товарния автомобил

Наличието на неизправност може да се указва от съответния индикатор на арматурното табло. Също така по време на престой каросерията се спуска в областта на едно от колелата. Повреденият компресор може да издава необичайни звуци, докато работи. Възможно е да му отнема повече време от обикновено, за създаване на необходимото нагнетяване. Не винаги се налага пълна подмяна на устройството - в някои случаи е достатъчно да бъдат ремонтирани само повредените компоненти. За целта е най-добре да се обърнете към професионалисти от автосервиз.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Желаете ли да закупите въздушно окачване или други компоненти за Вашия товарен автомобил? В каталога на онлайн магазина AutoDoc ще намерите богат асортимент от компоненти. Достъпните ни цени ще Ви помогнат да намалите разходите си. Предпочитате ли да се възползвате от промоции при пазаруване? Ние редовно предоставяме отстъпки на клиентите си, които им позволяват да купуват висококачествени части на ниска цена. Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля обърнете се към специалистите от обслужване на клиенти чрез онлайн чат или по телефона.

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Всмукващ маркуч, въздушен филтър
Резервни части + Производители Всмукващ маркуч, въздушен филтър THERMOTEC
Резервни части + Автомобилни производители Всмукващ маркуч, въздушен филтър SKODA
Резервни части + Номер на артикул Всмукващ маркуч, въздушен филтър 988-0801.10
Номер на артикул 01554
Номер на артикул + Производители V10-3049 THERMOTEC
OEN 000000003175
OEN + Производители 0029903950 THERMOTEC