Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
16-1141
0,00 BGN
Количката е празна

кормилна щанга за камиони

Изберете своя товарен автомобил
За да намерите кормилна щанга за камиони и други товарни автомобили и да сте сигурни в съвместимостта, моля изберете модел по-долу.
1
2
3
Допълнителна информация
Поръчайте кормилна щанга за камиони евтино
 • Купете кормилна щанга товарни автомобили евтино, с право на връщане в рамките на 200 дни
  Безопасна поръчка 200 дни
Каталог кормилна щанга за камиони - изберете в интернет магазин AUTODOC

кормилна щанга за ТОП марки камиони

кормилна щанга за товарни автомобили с високо качество: ТОП марки

Още

кормилна щанга за камиони: Бестселъри от каталога ни

Тези артикули са най-често купувани от каталога ни за кормилна щанга. Широка гама от продукти от най-добрите марки ще ви помогне да изберете кормилна щанга на изгодна цена и ще подсигури най-добрата съвместимост с камиона ви или товарния автомобил.

Надлъжния предавателен кормилен прът предава усилието от кормилния механизъм към кормилните щанги на главината, така предоставяйки нужният ъгъл на завъртане на колелата на камиона. Частта представлява тръба със специални отверстия, в които се монтират сферични палци.

Видове

Има компоненти предназначени за следните оси:

 • предни;
 • задни;
 • средни;
 • свободно подвижни.

Преди всичко, има предни и задни надлъжни предавателни кормилни пръти за камиони. Независимо от оста, те могат да се различават по конструкцията си:

 • неразглобяващи се (не могат да се ремонтират);
 • разглобяващи се (по-издръжливи поради възможността за обслужване).

Авто частите в каталозите могат да се различават също по:

 • теглото;
 • размера;
 • видове крепежни елементи.

Неизправности и причините за тях

Компонента има дълъг срок на експлоатация. Повреждането може да бъде причинено от деформация, която се получава при удар на камиона със сравнително голямо препятствия. Поради затруднения достъп до частта, смяната ѝ трябва да се извършва в специализиран автосервиз. След това ще бъде нужно балансиране на колелата.

Как да откриете неизправности

Признаците на повреди са идентични на тези за неизправности при надлъжните предавателни кормилни пръти за леки автомобили. Например, необичайни звуци могат да се чуват при завиване или да забележите тропане на волана или свободен ход. Освен това, камиона може да клони на една страна при движение.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Искате да направите обслужването на камиона си евтино? Поръчайте висококачествени части от интернет магазин AUTODOC. Тук можете да купите предавателен кормилен прът за камион и много други продукти на достъпни цени. Специалистите от техническо обслужване с радост ще ви помогнат да изберете нужните резервни части и ще ви кажат за предлаганите в момента промоции. Купете онлайн при изгодни условия и вземете всичките артикули в най-кратък срок!